Skip to main content
Hotel Tumski - Homepage
recepcja@hoteltumski.pl +48 24 2629060
  • facebook
  • instagram
  • tripadvisor
  • PL Polski
Hotel Tumski - Homepage
Hotel Tumski - Homepage
  • Homepage
  • Hotel
    • About the Hotel
    • About Płock
    • Location
    • Gallery
  • Rooms
    • Rooms
    • Price list
  • Offers & Promotions
  • Restaurant
    • About the restaurant
    • Menu
    • Patio
  • Wesela
  • Parties
  • Business
    • Oferta konferencyjna
    • Conference rooms
  • Surroundings
  • Contact
  • EN
  • PL Polski
  • facebook
  • instagram
  • tripadvisor
image

Menu

Book directly!
Special offers

Try our delicious dishes

Category
Seasonal Menu

Seasonal Menu

Autumn salad

Salad with roasted golden betroot, marinated pumpkin, kale, feta cheese and crispy bacon. Fnished with pomegranate emulsion and toasted pumpkin seeds.

44 zł
Forest mushrooms

Aromatic wild mushrooms in velvety cream suce with fresh dill, served with crispy Parmesan chips and croutons

46 zł
Porcini mushroom soup

Velvety porcini cream soup with a truffle hint, served with roasted potato and crispy chorizo chips

32zł
Strozzapreti pasta with beef

Delicate strozzapreti pasta served with braised beef, young porcini mushrooms and sun-dried tomatoes, finished with a hint of fresh tarragon

59 zł
Pork loin steak

Juicy pork loin steak served on aromatic mushroom risotto with kale, garnished with roasted beetroot salsa and delicate green pea puree

63 zł
Bone-in Lamb

Bone-in lamb served with classic demi-glace, accompanied by pumpkin-thyme puree, leafy broccoli and roasted cherry tomatoes

119 zł
Pumpkin Parfait

Creamy pumpkin parfait on red currant and rowan berry mousse, dusted with dark chocolate and served with edible moss

35 zł
Appetizers & salads

Appetizers & salads

Beef carpaccio

Beef tenderloin carpaccio with parmesan petals, spicy arugula leaves and Tuscan olive oil, decorated with apple capers

40 zł
Beef tartar

Freshly minced beef fillet seasoned with ground black pepper and extra virgin olive oil, served with chopped red onion, pickles and yolk

53 zł
Cesar salad

Romaine lettuce with vegetables, crispy bacon, tuna and grilled chicken, seasoned with anchovies sauce

46 zł
Greek salad

Mix of salad and vegetables seasoned with olive oil and balsamic vinegar served with fried chicken liver on gyros style

37 zł
Caprese salad

Sliced tomatoes and mozzarella, seasoned with fresh basil, served with Parma ham chip, pine nuts and basil pesto

32 zł
Burrata

Burrata on arugula and fried cherry tomatoes, served with roasted avocado, balsamic vinegar and olive oil

41 zł
Herring duo

Herring fillet tartare and herring medallions with fresh lime juice, shallots, concasse tomatoes seasoned with dill, served with Mexican salsa

36 zł
Beetroot carpaccio

Roasted betroot carpaccio served with goat cheese, fig and walnut. Finished wyth honey yogurt sauce

37 zł
Salmon duo

Salmon tartar with avocado and sous-vide salmon, seved with fresh cucumber, fresh mango with pepper salsa and sampire

52 zł
Prawns in beer batter

Tiger prawns in velvety batter served on fresh cucumber, honeydew melon, julienne watermelon with two types of balsamic cream

53 zł
Bruschetta with chicken liver

Mixed salad, bruschetta with chicken liver served with red onion chutney, balsamic sauce and raspberry mousse

32 zł
Soups

Soups

Krem z dyni

Aromatyczny krem z dyni podany z serkiem mascarpone i solą morską, udekorowany suszonymi podgrzybkami i kremem balsamicznym

25 zł
Krem z pomidorów

Toskańska zupa ze świeżych pomidorów doprawiona serkiem mascarpone i aromatem bazylii

25 zł
Rosół

Aromatyczny rosół drobiowy z makaronem, kawałkami kurczaka i kolorowymi warzywami. Na życzenie podany z żółtkiem

25 zł
Czerwony barszcz

Purpurowy barszcz z aromatem antonówek serwowany z ciepłym pasztecikiem lub kołdunami

25 zł
Zupa cebulowa

Delikatna zupa cebulowa oprószona wiórkami parmezanu doprawiona świeżym tymiankiem i winem Chablis, podana z chrupiącymi grzankami z pesto bazyliowym oraz serem Dor blue

27 zł
Pasta

Pasta

Penne quattro formaggi

Makaron penne w kremowym sosie z czterema rodzajami sera doprawiony suszonymi pomidorami i aromatem ogrodowych ziół

41 zł
Bazyliowe tagliatelle

Makaron tagliatelle z pesto alla genovese, szpinakiem, parmezanem, świeżą bazylią podany z kawałkami grillowanego kurczaka, musem z zielonego groszku oraz kroplą kremu balsamicznego

42 zł
Sorbet

Sorbet

Sorbet malinowy lub z mango

Gałka orzeźwiającego sorbetu o smaku mango lub maliny podana na słodkim arbuzie w kieliszku martini, doskonale oczyści kubki smakowe i przygotuje podniebienie do dania głównego

17 zł
Main courses

Main courses

Kurczak Pizzayola

Filet z kurczaka nadziewany szpinakiem i zapieczony pod płaszczykiem płatków mozzarelli, podany na lekkim sosie grzybowym z maślanymi ziemniakami

53 zł
Golonka

Golonka wieprzowa ułożona na purée ziemniaczanym z dodatkiem chrzanu, podana z pierogami z kapustą i grzybami okraszonymi cebulą. Całość wykończona sosem pieprzowym.

63 zł
Medaliony Chardonnaise

Opiekane medaliony z polędwiczek wieprzowych z sosem Chardonnaise podane na grillowanej cukinii z ziemniakami gratin i maślanymi warzywami

63 zł
Polędwiczka „Confit”

Soczyste plastry marynowanej polędwiczki wieprzowej z sosem z zielonego pieprzu ułożone na confit z czerwonej kapusty, podane z purée ziemniaczanym i karmelizowaną gruszką

65 zł
Eskalopki cielęce

Smażone w jajku i parmezanie eskalopki cielęce podane z pomidorowym makaronem i kolorowymi warzywami

69 zł
Kaczka Barbarie

Pierś z kaczki sous vide podana w sosie Jack Daniels z żurawiną, w kompozycji zapiekanych piramidek ziemniaków z dodatkiem trufli i tymianku

79 zł
Stek z polędwicy wołowej

Grillowany stek z polędwicy wołowej podany z sosem na bazie wina Barolo z młodymi grillowanymi ziemniakami lib frytkami, szpinakiem i warzywami. Na indywidualne życzenie zapieczony z kozim serem Bûche de chèvre

129 zł
Łosoś

Filet z łososia ułożony na dzikim ryżu serwowany ze słodkimi owocami gruszki i jabłka w aromacie papryczki pepperoni i orzeszków pinii

85 zł
Halibut

Pieczony halibut podany na soczystym szpinaku z serem Dor blue, smażonym na maśle topinamburem oraz mozarellą zapieczoną w papryce. Całość wykończona kremem balsamicznym.

85 zł
Stek z tuńczyka

Stek z tuńczyka panierowany w ziarnie białego sezamu, podany z purée ziemniaczanym z dodatkiem wasabi, warzywami i sosem sojowym

89 zł
Sandacz

Lekko duszony sandacz w kremowym sosie serowym podany z maślanymi ziemniakami i sezonowymi warzywami

85 zł
Krewetki tygrysie

Smażone w maśle czosnkowym krewetki tygrysie podane z ryżem, szpinakiem i gotowanymi warzywami

85 zł
Additionally

Additionally

Mała sałatka

Kompozycja sałat i świeżych warzyw, doprawiona ziołowym dressingiem

(proponujemy jako formę malej porcji sałatki lub jako dodatek uzupełniający do dania głównego lub makaronu)

21 zł
Frytki

Frytki podawane z ketchupem, sosem majonezowym i dipem bekonowo - pomidorowym

21 zł
Deska serów

Asortyment serów podany z suszonymi owocami, winogronem i ciepłymi bułkami

61 zł
Desserts

Desserts

Crème Brûlée

Karmelizowany deser doprawiony kroplą koniaku Martell w trzech odsłonach: z leśnymi jagodami, ogrodowymi truskawkami i tartą czekoladą

29 zł
Sałatka owocowa

Sałatka ze świeżych owoców podana z gałką lodów ananasowo - żurawinowych, listkiem mięty i sosem truskawkowym

29 zł
Tiramisu

Lekki deser z włoskiego serka mascarpone, doprawiony kawowym likierem Kahlua

39 zł
Beza

Słodka beza z musem z białej czekolady i sera mascarpone podana z leśnymi owocami

38 zł
Puchar lodów „Owocowa fantazja”

Lody truskawkowe, waniliowe i ananasowo - żurawinowe podane ze świeżymi owocami, odrobiną bitej śmietany i pistacjami. Całość doprawiona sosem malinowym i syropem z owoców granatu

36 zł
Lody z malinami

Lody waniliowe podane w koszyczku brandy snaps zatopione w gorących malinach

36 zł
Czekoladowa muffina

Muffina z czekoladowym fondue podana z gałką lodów śmietankowych w cieście filo

(deser jest pieczony przez 15 minut)

42 zł
Tarta z jabłkami

Delikatne, kruche ciasto z jabłkami i cynamonem podane z gałką lodów waniliowych

(deser jest pieczony przez 15 minut)

38 zł
bezglutenowy | bez laktozy | wegański
Pudding z chia

Pudding z nasion chia na mleku kokosowym, podany z purée z mango i sezonowymi owocami

31 zł
Lody ananasowo – żurawinowe

Gałka lodów ananasowo - żurawinowych podana na słodkim arbuzie w kieliszku martini

17 zł
Menu dla dzieci

Menu dla dzieci

Zupa pomidorowa lub rosół z makaronem
21 zł
Stripsy z kurczaka w złocistej panierce, podane z frytkami, ketchupem i surówką z marchewki
39 zł
Puchar lodów Frezja - wybrane dwa smaki lodów z owocami, bitą śmietaną, sosem owocowym i czekoladowym
27 zł

Contact us

Hotel Breakfasts

We serve breakfast for our guests in our patio from 6:30 AM to 10:30 AM.

Contact

+48242629060

Opening hours

Monday - Sunday 12:00 - 23:00
See also
  • Business

  • Restaurant

  • Weddings

  • Events

Hotel Tumski
Piekarska 9
09-400 Płock PL
+48242629060 recepcja@hoteltumski.pl
DIRECTIONS
Follow us
  • facebook
  • instagram
  • tripadvisor
Privacy policy
  • Contact
Powered by

In order to provide services at the highest level, the Website uses cookies saved in the browser's memory. Detailed information about the purpose of their use, including processing of user activity data and advertising personalization, as well as the possibility to change cookie settings, can be found in the Privacy Policy. By clicking ACCEPT ALL, you consent to the use of technologies such as cookies and to the processing by HORES Dzwonek, Mencfel i Pyrkowski, ul. Piekarska 9, 09-400, Płock, of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie identifiers, for analytical and marketing purposes (including automated ad targeting, measuring their effectiveness, and processing user data for analytical purposes). You can change cookie settings and detailed consent preferences in .

Manage privacy settings

Cookies necessary for the operation of services available on the website, enabling browsing offers or making reservations, supporting security mechanisms, including user authentication and abuse detection. These files are required for the proper functioning of the website. They do not require your consent.

Cookies allowing the collection of information about the user's use of the website in order to optimize its functioning and adapt it to user expectations. By consenting to these cookies, you agree to the processing of data regarding your activity on the site for analytical purposes.

Cookies enabling the display of marketing content tailored to the user's preferences and directing marketing offers to them corresponding to their interests, including information about user activity, products, and services of the site administrator and third parties. Consent to these cookies means that your data may be used for advertising personalization and analysis of the effectiveness of our advertising campaigns.

Your preferences have not yet been saved